l|🍲|l #مائده سوپ جو با شیر🍜 مواد لازم برای۸ نفر: جو پوست کنده 1پیمانه گردن و بال مرغ ۵-۴ عدد هـویج نگینی خرد شده ۱ پیمانه کرفس (ساقه) خرد شده ۱ پیمانه قارچ خرد شده ۱/۲ پیمانه جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده ۴ قاشق سوپ خوری پیاز متوسط ۱ عدد شیر ۲-۱ لیوان نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم لیمو ترش تازه ۳-۲ عدد سیر خرد شده ۳ حبه طرز تهیه: ۱- پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد. ۲- پس از 15 دقیقه، جوی پوست‌كنده را كه یك ‌ساعت قبل خیس كرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند. ۳- سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید. ۴- سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد. ۵- شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید. ۶- یادتان باشد، اضافه‌كردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر می‌شود. ۷- غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو‌ ترش در سوپ بچكانید. سایر نکات: سعی كنید از پخت طولانی‌مدت غذا با حرارت بالا خودداری كنید. •• افطارے امروزتو نذر شهید[محمدرضا تورجی زاده]ڪن.. کدبانـ|😌|ــو جـانـ😉✋ l|🍲|l @asheghaneh_halal