l|🍲|l
#مائده
سوپ جو با شیر🍜
مواد لازم برای۸ نفر:
جو پوست کنده 1پیمانه
گردن و بال مرغ ۵-۴ عدد
هـویج نگینی خرد شده ۱ پیمانه
کرفس (ساقه) خرد شده ۱ پیمانه
قارچ خرد شده ۱/۲ پیمانه
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
شیر ۲-۱ لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
لیمو ترش تازه ۳-۲ عدد
سیر خرد شده ۳ حبه
طرز تهیه:
۱- پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
۲- پس از 15 دقیقه، جوی پوستكنده را كه یك ساعت قبل خیس كردهاید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.
۳- سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.
۴- سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.
۵- شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید.
۶- یادتان باشد، اضافهكردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود.
۷- غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچكانید.
سایر نکات:
سعی كنید از پخت طولانیمدت غذا با حرارت بالا خودداری كنید.
•• افطارے امروزتو نذر شهید[محمدرضا تورجی زاده]ڪن..
کدبانـ|😌|ــو جـانـ😉✋
l|🍲|l @asheghaneh_halal