🍧 برای۴ نفر آلبالو خشک ۱ لیوان آلو خشک ۱/۲ لیوان نمک دریا ۱/۲ قاشق غذا خوری گلپر ۱/۲ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای ۲ قاشق غذا خوری ۱- اول آلبالو و آلو خشک ها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخوره به مدت 1 الی 2 ساعت تا کمی باز و تمیز بشن. ۲- بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازه ای که آب فقط روی آلو ها باشه آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر قهوه ای و میزاریم کمی جوش بخوره تا جایی که کمی له بشن. ۳- بعد از حاضر شدن میزاریم کمی خنک بشن و داخل لیوان مورد نظرمون میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی میزاریم و بعد بمدت یکروز داخل فریزر موندن حاضر میشه. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️