🔹طرز تهیه ساده به روش اصلی آن سرکه انگور یک تا یک و نیم لیوان عسل دو لیوان آب ۸ لیوان با شعله متوسط بجوشد و کف آن را جدا کنید تا تقریبا یک سوم از آن بخار شود صاف کرده داخل یخچال گذاشته هر بار یک سوم لیوان از شربت با دو سوم لیوان آب مخلوط و میل شود بهترین زمان مصرف: نیم تا یکساعت قبل از غذا برای بهتر شدن رنگ و طعم شربت می توانید حین جوشیدن ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم نعناع تازه به آن اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️