روش پخت سنگی به سبک خودم. : ماهیچه گوسفندی دنبه نخود پیاز گوجه رنده شده سیب زمینی نمک آب مغزداخلی لیموعمانی را ازدونه هاش جدامیکنم و10 دقیقه آخر اضافه میکنم. ادویه جات: زردچوبه، کاری،فلفل سیاه،زعفران،نمک همه ی مواد بجز (مغز لیموعمانی ونمک )رادر قابلمه ترجیحا"سنگی میریزم. وروی حرارت میذارم باشعله پخش کن.(که برای دمی برنج استفاده میکنیم) وبعداز جوش زدن، حرارت رو کم میکنم تا بمدت 5_4ساعت مغز پخت بشه. تابخوبی کلسیم استخوان خارج بشه وآبگوشت جابیفته. نمک و مغز لیمو را در اواخر پخت اضافه میکنیم. بعداز پخت آب گوشت را جداکرده وموادرا جدامیکنیم . مواد را با گوشتکوب دستی نه برقی میکوبیم. وبا نون سنگک و سبزی خوردن یا پیاز نوش جان میکنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️