#شير_برنج_شیر_عسلی
#موادلازم :
بادام هندی (خرد شده) 1/2 ق چ
کره 1 ق چ+ 2 ق چ
هل (ساییده شده) 1/8 ق چ
شکر سرخ یا عسل 2 ق غ
شیر عسل 1/3 فنجان
شیر (پر چرب) 2 فنجان
برنج (پخته شده) 1و 1/4 فنجان
بادام درختی (خرد شده) 1/2 ق غ
#طرزتهيه:
1 قاشق کره رو در تابه گود یا قابلمه داغ می کنیم و بادام های خوردشده رو داخل تفت می دیم و کمی که طلایی شدن در ظرف دیگه ای می ریزیم.
شیر و شکر و شیر عسلی و برنج پخته رو داخل همون تابه می ریزیم و مخلوط می کنیم.
روی حرارت ملایم میگذاریم و هم می زنیم تا شیر به خورد برنج بره و غلیظ بشه ۱۲-۱۵ دقیقه.
هل و ۲ قاشق چایخوری روغن باقی مونده رو به شیر برنج اضافه و مخلوط می کنیم.
شیربرنج رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم و بادام های سرخ شده رو روش می ریزیم.
گرم یا سرد سرو می کنیم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat
کپی⛔️