🍺
آب جوی طبیعی ( ماءالشعیر طبی )
🍻 نوشابه های گازدار و شکردار صنعتی، نوشیدنی مناسبی برای قرارگرفتن سر سفره نیستند. در
#مکتب_طب_ایرانی توصیه عمومی به مصرف مایعات در میان غذا به دلیل اثرات آنها در ایجاد ضعف هضم، اصلا توصیه نمی شود.
🍻 طبیعت
#عصاره_طبی_جو که اصطلاحاً به
#ماءالشعیر_طبی نیز معروف است، سرد و تر است و
#تسکین_دهنده خوبی برای
#عطش است. همه فرآوردههایی که از جو به دست میآیند، طبیعت سردی دارند.
🍻 ماء الشعیر طبی خاصیت رطوبت بخشی دارد و برای تب و بیماریهای گرم در گرم مزاجان، مثل التهاب و ورم گرم ریه دارند بسیار مفید است.
🍻 ماءالشعیرهای گازدار صنعتی، از مالت جو تهیه می شوند و وقتی گاز نوشابه به آن اضافه می شود بسیار سردتر می شود. حال اگر به این ترکیب میزان زیادی شکر سفید اضافه شود، بسیار چاق کننده و سردتر بوده و عوارض آن از منافعش بیشتر می شود...
🍻 برای تهیه ماءالشعیر طبی یک لیوان جوی درشت که پاک و شسته شده را در چهارده لیوان آب ریخته و حرارت دهید و کف محلول در حال جوش را بگیرید تا جوها شکفته شوند بعد بلافاصله جوها را جدا کرده و مایع را صاف کنید و در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری فرمایید. هنگام مصرف می توان به آن عسل یا شکر قهوه ای اضافه نمود.
#آب_جوی_طبیعی #آب_جو #آب_جوی_طبی #ماءالشعیر #ماء_الشعیر
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat