🔸 انواع ادویه در
#آشپزی_اسلامی
به طور کلی ادویه مطرح در طب اسلامی ودر روایات به این ترتیب است:
👈 فلفل سیاه، سفید و فلفل دراز که بنام دار فلفل معروف است.
👈 شاید شامل فلفل قرمز ودیگر انواع فلفل هم باشد.
👈 در مرتبه سوم انواع زیره کرمانی سیاه سبز کوهی وکراویا
👈 در مرتبه بعد دارچین، قرفه، سلیخه ودیگر انواع دارچین مانند دارچین ختائی ودارچین سایکون
👈 در مرتبه پنجم زنجفیل که در قرآن هم ذکر شده است.
👈 در مرتبه ششم زعفران
👈 در مرتبه هفتم هل سبز، سفید وهل بویا
👈 در مرتبه بعدی میخک، تخم گشنیز، سماق، گل سرخ، جوز بویا، بسباسه ، بادرنجبویه، آویشن، زنیان، خولنجان، پودر سیر، رازیانه، وغیره می باشد .
🔺همه اینها بعنوان ادویه می شود استفاده کرد علاوه بر اینکه خواص درمانی زیادی نیز دارند .
⚜ آشپزخانه کد بانوی طب اسلامی نباید از این ادویه خالی باشد تا غذاهایش معطر وخوشمزه ونافع باشد
ودر استفاده از این ادویه ابتکار داشته باشد و بر حسب مزاج خانواده ذائقه ها ونیازهای درمانی در انتخاب ادویه اجتهاد کند.
#انواع_ادویه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat