: سویق نخود:۲ پیمانه شیرمحلی:۱ پیمانه تخم مرغ محلی:۳ عدد شکر قهوه ای:۱ پیمانه روغن زیتون: ۱ پیمانه سرخالی پودر هل:یک قاشق چایخوری ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از همدیگر جدا کنید و سفیده را کاملا هم بزنید تا کف کند بعد در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ را خوب هم زده و سپس روغن و پودر هل و شیر را اضافه کنید و همچنان هم بزنید و در نهایت سویق را اضافه کنید(سویق را از قبل سه بار الک کنید) و همه ی مواد را کاملا باهم مخلوط کنید،حالا سفیده ی تخم مرغ را روی این مواد بریزید و با آنها به آرامی مخلوط کنید،حالا می توانید مواد را در کیک پز که از قبل با کمی روغن چرب کردید بریزید و یک ساعت بعد کیک مقوی و خوشمزه تان را نوش جان کنید.میتونید به سلیقه خودتان روی کیک را تزئین کنید و از مغزهای مقوی استفاده کنید. چند نکته راجع به استفاده از این کیک ♦️سویق بسیار پرخاصیت است و میتوانید این کیک را با سویق های دیگر هم بپزید و از طعم و خواص بینظیر آن بهرمند شوید ♦️برای آقایان باید به جای سویق از آرد استفاده کنید(در واقع کیک سویق مخصوص بانوان است) ♦️چون بیکینک پودر استفاده نمیشود زیاد پف نمیکند . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat