💟
تهیه سرکه انگور:
🔴✅برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن میشود، پس از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته میتوان خود انگور را هم در ظرف ریخت.
❌👈(هرچه انگور مورد استفاده شیرینتر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترشتر است).
❌✅ در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا میآید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه میشود و تفاله آن پایین میآید(تغییر دوم)،
‼️👈شرطش آن است که پس از تبدیلشدن به خمر (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث میشود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول میکشد.
📛هشدار: هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های خراب شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat
کپی⛔️