🌹
#گل_قند
مقوی مغز و معده :
🌸
#مربای گل قند از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر طبیعی است. که بهترین روش آن آفتابی میباشد.
🌀
#طرزتهیه :
🌸
#گل محمدی و
#عسل تهیه میشود که عسل دو برابر حجم گل محمدی باشد .
برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه میکنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات میکشند و سپس روی آن شیشه میگذارند.
🌸 این
#مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد میگذارند .
پس از 40 روز این مربا آماده است .
🌸 در طی این مدت البته مثل هر
#پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده میشود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است.
🌸
#خواص ویژه آن طبیعت گرم ، آرام بخشی ، مقوی مغز ، مقوی معده ، مفید برای خانم های باردار، پیشگیری کننده از سقط جنین و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل میتواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat
کپی⛔️