☸
مربای #بالنگ تازه بسیااااار خوش عطر و خوشمزه.
▫️بالنگ ها رو از وسط نصف کنین و مثل پرتقال آبش رو از وسطش بگیرین ونگه دارین
▫️بعد قسمت میانی رو کاملا خارج کنین و با چاقو یه لایه از پوست روی بالنگ ها جدا کنین در واقع لایه زرد باید برداشته بشه
▫️در واقع اون بافت پنبه ای و سفید رنگ بالنگه که مربا میشه
▫️وقتی پوست زردشو جدا میکنین رگه های زردی که میمونه را بزارید باشه چون باعث عطر بیشتر مربا میشه
▫️خوردش کنین به اندازه های مورد نظرتون خلالی یا نگینی
▫️آب سرد بریزین روش و حدودهجده ساعت تا بیست و چهار ساعت بزارین بمونه و طی این مدت چندبار آبشو عوض کنین
▫️بعد داخل یک قابلمه که آبجوش داره بریزین و حدود ده دقیقه بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بریزین روش
▫️هر چی آب قابلمه تون بیشتر باشه تلخی بالنگ ها بیشتر از بین میره
▫️دوبار اینکارو تکرار کنین قاعدتا باید تو این مرحله تلخیش از بین بره یک حبه اش رو بچشین اگر احساس تلخی کردین مجددا بریزین داخل آب و چند ساعتی بزارین بمونه
▫️برای مربای بالنگ شکر سرخ یا قهوه ای مقدارش باید هم وزن بالنگ ها باشه ولی هم وزن بالنگی که پوستش کنده شده و قسمت وسطیش ام در اومده باشه
ادامه... 👇👇
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat
کپی⛔️