ادامه مربای بالنگ... 👆 معمولا پس از آبکشی میوه ها، آنها را در آب معمولی قرار می دهند و غوطه ور می کنند. سپس مجددا آبکشی کرده و این عمل را 2 یا 3 بار دیگر تکرار می کنند. تا این مرحله بالنگ های ما تلخیشون گرفته شده ، به ازای هر بالنگه درشت یک لیوان آب در نظر بگیرین، شکر را به آب اضافه کنین و بزارین روی حرارت شکر که کاملا حل شد بالنگ ها را که با دست فشار دادین و مقداری آبش خارج شده را درون شهد بریزین و بزارین با شعله ملایم رو به کم بجوشه و بالنگ ها باید کاملا شیشه ای و شفاف بشه و شهدش به غلظت مورد نظرتون برسه ، در اواخر مراحل پخت نصف استکان آب بالنگ را به مربا اضافه کنین تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه ، 📌بعضیا هل درسته یا گلاب اضافه میکنن به مربا ولی ترجیح من اینه که استفاده نکنید تا عطر خود بالنگ ها مشخص تر باشه ، من گاهی چند قطره زعفرون اضافه میکنم تا رنگ مربا خوشرنگ تر باشه ، البته زعفرون هم زیاد اضافه نکنین تا عطرش غالب نشه 🔰مربای بالنگ مرحله پختش مثل مربای توت فرنگی یا آلبالو حساس نیست میتونین خاموش کنین و بعد از سرد شدن کامل غلطتش و مقدار آبش و شکرش رو تست کنین اگر تمایل داشتین غلیظ تر باشه یا شکرش بیشتر باشه مقداری اضافه کنین و مجددا بعد از دو سه دقیقه جوشیدن خاموش کنین یا اگر زیاد سفت شد کمی آب اضافه کنین و بعد ار چند جوش که زد خاموش کنین ، ▫️ بهتره مربا یک شب داخل قابلمه بمونه بعد ظرف کنین ، بهترین ظرف برای طبخ مربا قابلمه مسی یا لعابی است و قاشق چوبی.... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️