▫️طرز تهیه کاهش التهاب و بهبود هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی، تصفیه کننده طبیعی و... 🥤مواد لازم: سماق خشک: 2 قاشق غذاخوری 🌿 آب: 2 لیوان 💧 عسل طبیعی : دلخواه 🍯 طرز تهیه: 1. دم‌کردن سماق: سماق خشک را در یک قابلمه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید سماق حدود 10-15 دقیقه بجوشد. 🔥 2. صاف کردن: مایع را از صافی عبور دهید تا دانه‌های سماق جدا شود و فقط عصاره آن باقی بماند. 🥣 سپس کمی خنک شد عسل اضافه کنید و سرو شود. نکته‌ها: برای طعم بهتر می‌توانید کمی به شربت اضافه کنید. 🌹 اگر شربت را در یخچال نگهداری می‌کنید، قبل از مصرف آن را خوب هم بزنید. ❄️ منع مصرف ⭕️ فقط اگر افت فشار دارید ممکنه باعث تشدید آن شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae کپی ممنوع⛔️