: ۲عدد تخم مرغ محلی 3قاشق غذا خوری آرد سرپر وزعفران کره حیوانی به میزان لازم شکر 1 لیوان آب و زعفرون دم کرده 1 لیوان. یا شیره انگور تخم مرغ رامیشکنیم داخل ظرف میریزیم باهمزن هم میزنیم تا مرحله ای که کف کنه اردرو که الک کردیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد قاطی هم بشه موادمون میریزیم داخل تابه روغن داغ محلی ،مثل کتلت سرخ میکنیم و برمیگردونیم طرف دیگشو سرخ میکنیم مرحله بعدی از تابه درمیاریم داخل شهدی که اماده کردیم میندازیم تا شیرین بشه بعد اگه دوست داشتین با یکم بادام .پسته .دارچین . گل محمدی و گردو تزیین میکنیم و نوش جان . بجای شربت یا شهد میتوانید از شیره انگور استفاده کنین . یه غذای مقوی برای خانوم هایی که تازه زایمان کردن 🙏 : شکر رو بریزید داخل قابلمه با مقداری اب و گلاب روی شعله ملایم تا حل شود و شربتمون اماده بشه🌸🌸 بهتر است داغ سرو شود. حتما شربت سرد باشد و خاگینه داغ را داخلش بیندازید. قالب هاییی هستن که این غذا رو به صورت پاپیونی درمیارن میتونین برای خوشگل شدن ازشون استفاده کنین . این غذا رو با ماست محلی میل میکنن 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat