: آرد.گندم ،روغن حیوانی، رطب یا خرما مغز گردو دارچین، پودر قند و پسته برای تزیین : آرد رو با حرارت متوسط، داخل ماهیتابه کمی تفت بدید بعد بهش روغن اضافه کرده مرتب هم بزنید تا آرد در روغن سرخ بشه. دقت کنید آرد نسوزه، چون همه خوشمزه بودنش به همینه. پس از اینکه آرد به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت بردارید. هسته خرماها رو خارج و داخلش رو با مغز گردو پر کنید و در ظرف مناسب کنار هم بچینید سپس مخلوط آرد و روغن رو روی خرماها بریزید. بعد روی رنگینک رو با دارچین پودر پسته و پودر قند تزیین کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat