🍹 : شكر قهوه ای يك پيمانه آب دو پيمانه شهدبيدمشك نصف پيمانه : آب را درون قابلمه‌اي ريخته، روي حرارت مي‌گذاريم وقتي كه آب به جوش آمد شكر را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم تا دو دقيقه بجوشد، سپس آن را از روي حرارت بر مي‌داريم تا سرد شود. بعد آب، شهد بيدمشك را به ميزاني كه دلخواه شماست مخلوط كرده، مي‌توانيد در پايان كمي هم گلاب و زعفران به شربت اضافه كنيد تا خوش عطرتر شود درصورتی که نتونستید شکر قهوه ای تهیه کنید میتونید بجاش از نبات استفاده کنید چون طبع نبات گرم و به مراتب از قند وشکر سفید مفیدتر و سالمتر است👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat