#سیرترشی
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم
به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود
قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد.
👈🏻از سیر های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید
سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.
کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه (سرکه طبیعی انگور)را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم.
در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد
و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید.
👌
زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است
زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست.
زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آنرا میل کرد.
سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد.
👈🏻 ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.
👈🏻سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat