🌿انجیر 👈 ۱ کیلو 🌿عسل 👈۴۰۰ گرم 🌿آب سالم 👈۱ لیوان 🌿آبلیمو خانگی 👈۱ قاشق غذاخوری 🌿گلاب درجه یک 👈 ۱قاشق غذاخوری 🌿قابلمه مسی درون قابلمه مسی بزرگی آب و عسل را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمایید. حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید، ۵ دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود. 🌱بهتر است برای تهیه مربا از انجیر استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد،همچنین انجیر زیاد نرمـیا سفت نباشد؛انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد؛در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود. 🌱اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره ها را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت... 🌾 🌸مــــــــــزاج👈 گرم و تر 🌸چاق کننده و مناسب کودکان کم وزن 🌸مقوی معده و روده 🌸ملین و بسیار عالی و مناسب افرادی که از یبوست رنج میبرند. 🌸شیرافزا و مناسب مادران شیرده وکم شیر 🌸مغذی،ومناسب ورزشکاران 🌸مقوی قوی کبد 🌸مقوی قوه حافظه و قوه ی باه 🌸مناسب افرادی که در دوره نقاهت پس از بیماری هستند 🌸غذای کامل برای سالمندان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️