استان مرکزی : گوشت گوساله٢٥٠گرم پياز ٢ عدد ماست سفت ١ليوان كره ٢٠-٣٠ گرم خلال بادام ١قاشق سوپخوري زعفران اب كرده ٣ قاشق سوپخوري نمك و فلفل ميزان لازم سركه انگور ٢ قاشق سوپخوري سير ٢ حبه : گوشت را به قطعات درشت خرد كنيد،يك عددپياز را حلقه حلقه كنيد و كمي با گوشت تفت دهيد و با مقدار كمي آب بگذاريد تا بجوشد و پخته شود،(مقدار آب گوشت كم باشد حدودا ٥/١ ليوان )اعدد پياز باقي مانده و سير را خلالي برش بزنيد و در كره سرخ كنيد، ماست و زعفران را مخلوط كنيد و همراه با پياز و سير سرخ شده داخل قابلمه بريزيد ،بگذاريد خورشت كمي جا بيفتد و در اخر خلال بادام و سركه را اصافه كنيد و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد بعد از ٥ دقيقه جوشيدن خورشت آماده است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️