یا شامی پوک لپه 300 گرم گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی 500 گرم پیاز 1 عدد بزرگ نمک،فلفل، به میزان لازم ارد برنج ....1 ق غذا خوری تخم مرغ ....2 عدد گوشت را تکه تکه کنید و کمی با پیاز درشت خرد کرده و زردچوبه به همراه لپه خیس کرده و با مقداری آب بپزید تا زمانی که اب نداشته باشد گوشت پخته شده و پیازها که پخته شدن و همچنین لپه رو دوبار با چرخ گوشت چرخ کنید وتخم مرغ، نمک،فلفل و زردچوبه ... خوب ورز بدید تا یکدست بشه حالا شامی هارو با دست و یا با قالب کتلت فرم بدید و وسط اون رو با انگشتتون سوراخ کنید تا خوب مغزپخت بشه ودر تابه روغن بندازید تا سرخ بشه. شامی باید به صورت تصویر بالا باشد . اگر گوشت را در ظرف مخصوص سفالی بسابید تا به صورت ریش ریش بشه طعم عالی پیدا میکنه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️