#شامی_لپه
یا شامی پوک
#موادلازم
لپه 300 گرم
گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک،فلفل، به میزان لازم
ارد برنج ....1 ق غذا خوری
تخم مرغ ....2 عدد
#طرزتهیه
گوشت را تکه تکه کنید و کمی با پیاز درشت خرد کرده و زردچوبه به همراه لپه خیس کرده و با مقداری آب بپزید تا زمانی که اب نداشته باشد
گوشت پخته شده و پیازها که پخته شدن و همچنین لپه رو دوبار با چرخ گوشت چرخ کنید وتخم مرغ، نمک،فلفل و زردچوبه ... خوب ورز بدید تا یکدست بشه
حالا شامی هارو با دست و یا با قالب کتلت فرم بدید و وسط اون رو با انگشتتون سوراخ کنید تا خوب مغزپخت بشه ودر تابه روغن بندازید تا سرخ بشه.
شامی باید به صورت تصویر بالا باشد .
#نکته
اگر گوشت را در ظرف مخصوص سفالی بسابید تا به صورت ریش ریش بشه طعم عالی پیدا میکنه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat
فقطبالینک⛔️