🌸🍃 🔖بهترین نوع پیاز بهترین نوع آن، سفید و بزرگ و آبدار آن است. هرچه تندی و تیزی پیاز، بیشتر و شکل آن کشیده تر باشد، گرمی و خشکی بیشتری در بدن پدید می آورد. پیاز گرد سفید از پیاز کشیده‌ی سرخ، به اعتدال نزدیک‌تر است و برای مصارف روزانه و در پخت و پز مناسب‌تر است. پیاز گرد سفید در هنگام پوست کندن و خرد کردن نیز سوزش چشم کمتری ایجاد می‌کند. 📝 ___________________________ 📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی ) ‌‎‌‎‌‌‌‌ ✦••✾🌹•🌟•🌹✾••✦ @Alachiihg