انواع خرما و خواص آن
▫️مجول : ریشه آن در مروکو است، آنها بزرگ و خوشمزه هستند و یک عطر و طعم تافی مانند دارند.
▫️بارهی : همچنین به نام خرمای زرد نیز نامیده می شود، این تنوع بومی مربوط به عراق است آنها نرم و دارای گوشت ضخیم تری هستند.
▫️دایری : این خرما دراز، باریک و سیاه هستند.
▫️هالاوی : اینها فوق العاده شیرین و کوچک هستند.
▫️دگلت نور : یکی از بهترین گونه های تونس و الجزایر می باشد. نیمه خشک و نه خیلی شیرین، این خرماها معمولا در آشپزی استفاده می شود.
▫️هایانی : در مصر، این خرماها نرم و قرمز به سیاه و قرمز هستند.
▫️میگراف: محبوب در جنوب یمن، اینها خرماهایی بزرگ و طلایی هستند.
▫️ایتیما : اینها بومی الجزایر هستند، و بسیار شیرین می باشند و بزرگ و مستطیل اند.
________________________________
_خواص خرما و میزان کالری آن_
هر خرما شامل حدود 20 کالری هستند و حاوی 2.8 میلی گرم کلسیم و 5 گرم کربوهیدرات میباشند. خرما نیز غنی از آنتی اکسیدان ها است، تانن ها مهمترین آنها است این تانن ها از آسیب سلولی جلوگیری می کند و در برابر التهاب محافظت می کند. در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را می کشد.
بسیاری از مزایای سلامتی خوردن خرما عبارتند از:تسکین یبوست، تنظیم سطح کلسترول، اختلالات روده، مشکلات قلبی، کم خونی و اختلالات جنسی.
________________________________
1. خواص خرما برای یبوست:
پالپ این میوه با اصلاح محدود کننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ می دهد، باعث بهبود یبوست می شود.فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.خوردن حداقل 20 تا 35 گرم فیبر در هر روز باعث می شود که مدفوع شما نرم باشد و مانع از این وضعیت می شود.
________________________________
2. خواص خرما برای بهبود سلامت قلب:
فقط تعداد کمی خرما را در روز برای بهبود سلامت قلب خود بخورید ؛ آنتی اکسیدان ها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز می شوند که اساسا باعث سخت شدن شریان ها و ایجاد لخته می شود این آنتی اکسیدان ها حذف کلسترول را از سلول های عروقی تحریک می کنند. خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی می باشد.
________________________________
3. خواص خرما برای کمک به تنظیم کلسترول:
یکی از مزایای موثر خرماست. مصرف خرما حتی برای افراد سالم می تواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد. خرما حاوی کلسترول نیست . غنی از آهن و فیبر بیشتری نسبت به موز هستند.
________________________________
4. خواص خرما برای بهبود سلامت استخوان:
خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است - همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.خرما نیز غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک می کند. همچنین شامل بورون هستند که برای استخوان های سالم مفید هستند.
________________________________
5. خرما فشار خون را تنظیم می کند:
خرما غنی از پتاسیم است و مواد معدنی اش باعث کاهشفشار خون می شود.یک خرمای مدجول شامل حدود 167 میلی گرم پتاسیم است که نسبت به سایر میوه نسبتا بالا است. عدم مصرف پتاسیم کافی نیز می تواند منجر به سنگ کلیه شود و فیبر همچنین سطح قند خون را تثبیت می کند.
#طب_سنتی
#خواص
@Antiliberalism