❇️ بهترین روغن برای پخت پز و به ویژه سرخ کردن، روغن زیتون میباشد.
♻️مردم مدیترانه مرغ، ماهی، گوشت و صیفیجات را با روغن زیتون سرخ میکنند. از نظر علم تغذیه بایستی یک سوم کالری بدن از چربیهای طبیعی تامین شود چون بافت قلب چربی است، غذای قلب هم باید چربی طبیعی باشد وگرنه آسیب میبیند. ویتامینهای A-D-E-K محلول در چربی هستند و پوست احتیاج به چربی طبیعی دارد. ۶٠ درصد تامین سوخت مغز را چربی تشکیل میدهد و درصورتی که چربی طبیعی، کممصرف کنیم و به اندازه نباشد؛ بدن آسیب می بیند، مخصوصاً قلب
#سبک_زندگی_سالم
@AntiLiberalism