اکبرجوجه👌
مرغ با وزن کمتر از۱/۵کیلو
نمک۴ق غ
روغن مایع
کره ۱۰۰گرم
زعفران با دست ودلبازی
ابتدا مرغ ستون فقراتشو جدا میکنیم با قیچی یا چاقو بعد داخل کاسه اب میریزیم و۴ق غ نمک روشو سلفون میکشیم میذاریم یک شب یخچال بمونه.
بعد از اب برنیداریم روی پارچه میذاریم ابش گرفته بشه،داخل تابه روغن میریزیم اول سمت پوست مرغ سرخ میکنیم ،دوطرفش سرخ شده داخل ظرف گود من از محصولات پیج نوید این تابه روسی و قازان تهیه کردم ،ضد خش و غذابهش نمیچسبه،فقط دقت کنید روغن حتما داغ باشه غذا اصلا بهش نمیچسبه،داخل قازان روغن میریزیم خوبی که این قازان داره روغن روی گاز پخش نمیشه و روغن کمتری مصرف میشه👌وبعد مرغ میذاریم با کره و زعفران درب قابلمه دم کنی میذاریم ۲ساعت زمان میدیم سوزن جوش بپزه،حرارت خیلی کم باشه،بعد پخت با رب انار سرو کنید نوش جان.
اکبر جوجه هیچ ادویه ای نمیخواد مرغ فقط بانمک مزه دار کنید وتمام
#اکبرجوجه
🌟