اشپزی بانو ایرانی
🍓🍓🍓 تخم مرغ سه عدد آرد یک و نیم لیوان شکر سه چهارم لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ توت فرنگی به میزان لازم . . تمام مواد به دمای محیط رسانده شود‌. ابتدا تخم مرغ را درون یک ظرفی شکسته و کم کم شکر و وانیل را بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت شش تا هفت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس نصف لیوان ماست را اضافه و با همزن یک دور بزنید . روغن مایع را اضافه کنید کنید و یک دور دیگر با همزن بزنید . آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله با لیسک به مواد کیک اضافه کنید. در ظرفی دیگر سه ق توت فرنگی خرد شده را با یک ق غ آرد مخلوط کنید. قالب را چرب کرده و نیمی از مایه کیک را درون قالب بریزید و توت فرنگی های خرد شده آغشته به آرد را روی آن بچینید و سپس بقیه مواد کیک را در قالب بریزید . توجه کنید می توانید توت فرنگی های خرد شده را با مایه کیک مخلوط کنید و به یکباره داخل قالب بریزید. در انتها مقدار توت فرنگی را ورقه ورقه کنید و روی مایه کیک به همراه خلال پسته و پرک بادام قرار دهید و قالب را درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه قرار دهید. از آخر میتوانید کمی گریل را برای طلایی شدن سطح کیک روشن کنید. اندازه قالب من بیست و چهار در هفده بود