#عدس_پلو
.
۳ پیمانه برنج
۲پیمانه عدس پخته
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
کشمش پلویی ١ پيمانه
پیاز دو عدد متوسط
زعفران و ادويه و دارچين به ميزان دلخواه
.
ابتدا اجازه ميديم عدس با کمی آب بپزه ولى له نشه.
برنج رو که دو ساعت قبل خیس خورده رو میجوشونیم در حدی که برنج كمى دون باشه بعد آبکش میکنیم و همراه عدسى که پخته شده مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم دم بكشه. در این فاصله پیاز رو نگینی خرد میکنیم و به همراه روغن سرخ میکنیم گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وقتی كمى تفت خورد ادويه دلخواه و دارچين و نمك و فلفل رو اضافه میکنیم و كشمش رو كه كمى خيس خورده رو آبشو ميگيريم و به مواد گوشتى اضافه ميكنيم.
در اخر با برنج زعفرونى و زرشك تزيين ميكنيم.
#عدس_پلو