[•
#مائده🍲 •]
.
.
#حلوای_شیره_انگور
آرد: 2 پیمانه
روغن یا کره: سه چهارم پیمانه
شیره انگور: 1 و نیم پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
زعفران حل شده 1/4 فنجان غلیظ
هل آسیاب شده 1/4 ق غ
#دستور_طبخ
اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره,دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم.
از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم,
بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.
بستگی به مقدار حلوا تون داره که چند لایه در بیاد .... با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم.
#نکته_معنوی🍃
موقع طبخ غذا آیه ۳۵ سوره مبارکه نور را بخوانید (سبب محبت اعضای خانواده، نورانیت دل و خوش اخلاقی میشود).
.
.
تغذیه ـسالم و اقتصادے در😌👇
[•☕️•]
@asheghaneh_halal