#پنکیک
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
وانیل شکری نصف ق چ
شیر ۲ لیوان
آرد ۳ لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۱ ق غ
روغن ۳/۴ لیوان
۱.برای پنکیک خیلی مهمه که حتما تابه تون سالم و بدون هیچ خط وخشی باشه ،
۲.شعله یکنواخت و کم باشه
۳.شعله متناسب با ظرفتون باشه
۴.تابه هر سری تمیز بشه(چرب کردن لازم نیست)
۵.غلظت مایه رو تو ویدیو ببینید اگه دیدین سف تر یا شل تر شد با شیر و آرد به همون غلظت برسونید چون جذب آردها متفاوته
🧑🍳
آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7