#پیراشکی
📌مقدار مواد و نکات در کپشن🍩👇
این پیراشکی نوتلا طعم و بافتش بینظیره
کسی نمیتونه در برابرش مقاومت کنه🍩
آرد 2 پیمانه
شیر ولرم 3/4 پیمانه
تخم مرغ یک عدد درشت
مخمر1 قاشق غذا خوری
پودر قند2 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
کره2 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم(بستگی به تابه تون داره)
نوتلا و شکر هم برای تزئین و شکلاتی شدنش
مقدارش دلخواهه و قابل حذفه
📌این خمیر دوبار به استراحت نیاز داره:
یکبار زمانی که خمیر میگیرید باید اجازه بدید یک ساعت استراحت کنه
بعد از یکساعت سطح رو آرد پاشی کنید و ورزش بدید و پهنش کنید
🍩قالب پیراشکی بزنید یا از دست استفاده کنید
پهنای خمیر یکسانت باشه کافیه
🍩بعد از گرد کردن
روی سطح سینی بذاریدشون و بعد با پارچه بپوشونیدشون تا بیست دقیقه
🍩بعد دونه دونه تو روغن خیلی داغ سرخش کنید
در ضمن باید تو روغن غوطه ور باشه وگرنه پفش میخوابه
مدام زیرو رو کنید، مدام ✋🏻
🧑🍳
آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7