9.66M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
📌مقدار مواد و نکات در کپشن🍩👇 این پیراشکی نوتلا طعم و بافتش بینظیره کسی نمیتونه در برابرش مقاومت کنه🍩 آرد 2 پیمانه شیر ولرم 3/4 پیمانه تخم مرغ یک عدد درشت مخمر1 قاشق غذا خوری پودر قند2 قاشق غذا خوری اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری نمک1/8 قاشق چایخوری کره2 قاشق غذا خوری روغن  به میزان لازم(بستگی به تابه تون داره) نوتلا و شکر هم برای تزئین و شکلاتی شدنش مقدارش دلخواهه و قابل حذفه 📌این خمیر دوبار به استراحت نیاز داره: یکبار زمانی که خمیر میگیرید باید اجازه بدید یک ساعت استراحت کنه بعد از یکساعت سطح رو آرد پاشی کنید و ورزش بدید و پهنش کنید 🍩قالب پیراشکی بزنید یا از دست استفاده کنید پهنای خمیر یکسانت باشه کافیه 🍩بعد از گرد کردن روی سطح سینی بذاریدشون و بعد با پارچه بپوشونیدشون تا بیست دقیقه 🍩بعد دونه دونه تو روغن خیلی داغ سرخش کنید در ضمن باید تو روغن غوطه ور باشه وگرنه پفش می‌خوابه مدام زیرو رو کنید، مدام ✋🏻 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7