🍃🌸بهداشت و تندرستی🌸🍃 🍃گیاهِ پاپیتال یا عَشَقِه🍃 🍃قسمتِ سوم: 🍃روشهای مصرفِ ریشه گیاهِ پاپیتال یا عشقه : 🍃1. مصرف جینسنگ به شکل خام 🍃به ریشه گیاه پاپیتال یا عشقه؛ جنسینگ هم میگویند. 🌹جینسنگ را به صورت ریشه خام بخورید. ریشه جینسنگ را بشویید و آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بخارپز کنید تا نرم شود و بتوانید به راحتی آن را خرد کنید. ریشه را به قطعات باریک برش بزنید تا بتوانید به سادگی آن را میل نمایید. نگذارید ریشه خنک و سفت شود. روی قطعات برش زده شده از گیاه جینسنگ عسل بریزید و آن ها را در یخچال و در ظرفی که هوا وارد آن نشود نگهداری کنید. دو تکه از آن را روزانه مصرف کنید تا از مزایای آن به طور کامل بهره مند شوید 🍃2. استفاده از جینسنگ در سوپ 🌹جینسنگ را به شکل سوپ هم می توانید مصرف کنید. سوپ مرغ را بر حسب سلیقه و دستور طبخ مورد نظر خود آماده کنید. یک مشت از تکه های برش خورده جینسنگ را به سوپ اضافه کنید. بگذارید سوپ به مدت ۲ ساعت آهسته بجوشد تا جا بیفتد. تکه های نرم شده از جینسنگ را نرم و له کنید و آن ها را با سوپ مخلوط کنید. حتی می توانید تکه های کوچک جینسنگ را بعد از نرم شدن از سوپ جدا کرده و جداگانه بخورید 🍃3. دم کردن جینسنگ به شکل چای 🌹مقداری آب را بجوشانید و ترجیحا این کار را در ظروف غیر فلزی مانند قوری لعابی یا چینی یا پیرکس انجام دهید. مقداری از ریشه خشک شده ی جینسینگ (حدود ۱ تا ۳ گرم ) را به آب جوش اضافه کنید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد. در صورت تمایل می توانید بیشتر از این مدت نیز آن را بجوشانید، تا جایی که آب به نصف مقدار اولیه اش برسد. حالا صبر کنید تا چای کمی سرد شود و دمای آن به دمای اتاق برسد(این توصیه ای است که در طب سنتی چین به آن اشاره شده و پیشنهاد شده است که چای به صورت ولرم نوشیده شود). بهتر است که روزانه، ۱ یا ۲ فنجان از این چای بنوشید. ریشه گیاه جینسینگ را می توان به صورت قطعه قطعه استفاده کرد. توجه کنید که ریشه ها در هنگام تهیه چای آن و نیز تا پایان مرحله خنک شدن، باید در داخل قوری بمانند. دم کردن ریشه کمک می کند تا نرم و قابل استفاده شود. علاوه بر این می توان با قرار دادن تعدادی از ریشه ها در ماکروویو، آنها را نرم و قابل برش کرد. دقت کنید که ریشه ها هنگام گرم کردن، نسوزند. می توانید آن ها را به تنهایی یا همراه عسل میل کنید. مصرف ۱ تا ۲ گرم پودر جینسینگ خالص و مرغوب در روز توصیه شده است. یا این که می توانید قطعه ای از ریشه آن را به اندازه یک سکه، روزانه مورد استفاده قرار دهید 🍃4. استفاده از جینسنگ در غذا 🌹گیاه جینسنگ را در طبخ غذا استفاده کنید. پودر جینسنگ را در زمان طبخ برنج به آب برنجی که می خواهید بپزید اضافه کنید یا تکه های جینسنگ یا خود ریشه جینسنگ را در روغن سرخ کرده و در کنار غذا سرو نمایید 🍃5. شکل های دیگر استفاده از جینسینگ 🌹یکی دیگر از راه های مصرف جینسینگ خشک و سپس پودر کردن آن است. در این صورت برای بهره مندی از این گیاه مفید، می توانید پودر آن را بر روی غذا یا سالاد خود بپاشید.