مواد غذایی، مکمل ها و ویتامین هایی که خطر بروز سرطان را کاهش می دهند:
🌸۱-سویا: مصرف سویا که حاوی مواد فیتو شیمیایی بویژه ایزوفلاونها می باشد ممکن است خطر بروز سرطان ها را کاهش دهد. البته با مشورت پزشک در مورد همه ی سرطان ها.
🌸۲-چای: برخی مطالعات حاکی از این هستند که چای بخاطر مواد آنتی اکسیدان موجود در آن خطر بروز سرطان را کم می کند و در مطالعات حیوانی مصرف چای بویژه چای سبز خطر بروز سرطان را کاهش می دهد بهر حال نتایج متفاوت و بعضاً متضادی در زمینه اثر حفاظتی چای وجود دارد.
🌸۳-بتاکاروتن: اگرچه مصرف این ماده آنتی اکسیدان موجود در میوه جات و سبزیجات تازه ممکن است با کاهش خطر بروز سرطان ها مرتبط باشد ولی نتایج برخی مطالعات صورت گرفته با مکمل های حاوی بتاکاروتن نتایج متناقصی را عرضه نموده اند و حتی در یک مطالعه در افراد سیگاری مصرف این مکمل ها با افزایش خطر بروز سرطان ریه همراه بوده است.#پیشگیری_از_سرطان#واحد_بهداشت#مجتمع_آموزشی_اسلامی_علمی