✅ کاهش با بادام هندی 🔸 بیش از ۱۰۰ میلیون بزرگسال در آمریکا ( تقریبا نیمی از جمعیت بزرگسال) دارای فشار خون بالا هستند. بر اساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۹، خوردن بادام هندی با کاهش فشار خون ارتباط دارد. 🔸مصرف بادام هندی با سطوح پایین تری گلیسیرید - نوعی چربی در خون که می‌تواند خطر سکته مغزی، حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را در زمان بالا بودن آن افزایش دهد، ارتباط دارد. 🔸با این حال، همه بادام هندی‌ها در این زمینه برابر نیستند. بسیاری از بادام هندی‌های بسته بندی شده حاوی نمک هستند و غذا‌هایی که حاوی نمک اضافی هستند برای فشار خون بالا مناسب نیستند ⛑ ↬ @Dooctor