طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖۴) #دمنوش عناب و سه پستان ۱۰ تا عناب شکسته و له شده و ۱۰ تا سه پستان به شده را در سه لیوان آ
🌸🍃 🍃 🔖۵) ترش رفته رفته که هوا گرم می‌شود، برای فرونشاندن گرمی طبع، خوب است که افراد مستعد بیماری‌های گرم صفراوی و حتی افراد سالم از دمنوش‌های ترش کمک بگیرند. به صورت متنوع می‌توان مقدار چای را کم و از هر کدام از ترشک‌های بهاری به آن اضافه کرد؛ مانند: لیمو عمانی، زرشک، آلبالو و عناب حتی به جای چای معمولی میتوان  گاهی به صورت تفننی از چای ترش استفاده کرد که نیازی به افزودنی هم ندارد. بهتر است برای جلوگیری از سردی زیاد، از کمی عسل یا نبات، موقع میل کردن دمنوش تان بهره ببرید. افرادی که سرفه، تنگی نفس و بیماری های ریوی دارند، بهتر است از این دمنوش‌های ترش استفاده نکنند. 🔖نکات پایانی زیاده روی و مصرف مداوم دمنوش‌‌ها از جمله دمنوش های بهاری توصیه نمی‌شود. منظور از زیاده روی، هم زیاده روی در تعداد روزهای مصرفی و هم در مقدار استفاده شده در یک روز است؛ پس بهتر است؛ در روزهای متفاوت، دمنوش‌های مختلف ذکر شده در بالا استفاده بشه. چای به و سیب مشکل دمنوش‌های فوق را ندارند و استفاده روزانه بلامانع است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه