#آشپزی_اسلامی
🟢طرز #تهیه_سرکه خرما خانگی
﴿وَمِنْ ثَمَرَاتِ النَّخِيلِ وَالْأَعْنَابِ تَتَّخِذُونَ مِنْهُ سَكَرًا وَرِزْقًا حَسَنًا ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ﴾ نحل/67
💫و از محصولات درختان
#خرما و
#انگور [گاهى بر خلاف خواستۀ خدا] نوشابهاى مست كننده و [زمانى ديگر] رزقى پاكيزه و نيكو مىگيريد؛ در اين [حقيقت] نشانهاى [بر توحيد، ربوبيّت و قدرت خدا] ست براى گروهى كه تعقّل مىكنند.
👈
#سرکه یکی از مصادیق
#رزق_حسن است.
💫 در روایات اهل بیت (ع) به مصرف سرکهی «خل الخمر» سفارش بسیاری شده است. «
#خل_الخمر» سرکهای که قابلیت شراب شدن داشته باشد یا ابتدا تبدیل به شراب و سپس تبدیل به سرکه شده باشد.
👈 در برخی روایات نیز ترکیب
#سرکه و
#روغن_زیتون به عنوان بهترین خورشت معرفی شده است:
«كَانَ أَحَبُّ اَلْأَصْبَاغِ إِلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَلْخَلَّ وَ اَلزَّيْتَ طَعَامَ اَلْأَنْبِيَاءِ» المحاسن/ج2/ص483
🌸 غذای مورد علاقه
#حضرت_زهرا (س) نیز سرکه و روغن زیتون بود.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c