🔺ناسازگاری‌های غذایی ناسازگاری جنبه‌های مختلف دارد: ۱_ ناسازگاری‌های اجتماعی: که شخص به صورت مادرزاد تحمل بعضی از مواد غذایی را ندارد یا برخی از آنزیم‌ها در بدن او کم یا زیادتر از حد طبیعی است. ۲_ناسازگاری ساختمانی: مردم در منطقه‌ای ماده‌ی غذایی را به صورتی خاص استفاده می‌کنند تغییر در آن باعث عوارض گوارشی می‌شود. ۳_ناسازگاری‌های اکتسابی: حساسیت و آلرژی به برخی مواد غذایی که گاهی به صورت ناگهانی پیدا می‌شود و در برخی نیز به صورت همیشگی است. ۴_ناسازگاری‌های تحت عنوان تضاد: گاهی بین دو ماده غذایی یا دو دارو تضاد و ناسازگاری وجود دارد که مصرف همزمان و بدون فاصله باعث مشکلات گوارشی می‌شود. ✍ادامه دارد... 📚دائرة المعارف بزرگ طب اسلامی، ج7، ص:156، 157 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ═▬▬▬┄═⛔️═┄▬▬▬═