لوبیا پلو 👇👇 🔺گوشت لوبیاپلو به اندازه کمی کوچک‌تر از خورشت قیمه خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید یا مرغ رو ریش ریش کنید. 🔺پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود. 🔺 لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود. 🔺 اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به دارد و از یک‌و نیم تا ۴ سانت می‌توان خرد کرد. 🔺از لوبیای خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید. برای کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آب‌کش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد. 🔺 ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویه‌ای که مورد علاقه باشد می‌توانید استفاده کنید. 🔺رنگ و لوبیاپلو با زعفران و با رب خیلی خوش‌طعم می‌شود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی‌گیرد. 🔺 اگر می‌خواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجه‌فرنگی پوست کرده و تخم‌گرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود. 🔺 آب روغن را روی آب‌کش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنج‌های مخلوط زیاد اتفاق می‌افتد جلوگیری می‌کند. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___