#ترفند لوبیا پلو 👇👇
🔺گوشت لوبیاپلو به اندازه کمی کوچکتر از خورشت قیمه خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید یا مرغ رو ریش ریش کنید.
🔺پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
🔺 لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
🔺 اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به
#سلیقه دارد و از یکو نیم تا ۴ سانت میتوان خرد کرد.
🔺از لوبیای خرد شده نیز میتوانید استفاده کنید. برای
#فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آبکش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
🔺 ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویهای که مورد علاقه باشد میتوانید استفاده کنید.
🔺رنگ و
#طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب خیلی خوشطعم میشود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمیگیرد.
🔺 اگر میخواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجهفرنگی پوست کرده و تخمگرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.
🔺 آب روغن را روی آبکش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنجهای مخلوط زیاد اتفاق میافتد جلوگیری میکند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___