سبک ومدل قدیم
در روزگاران نچندان دور
نانوایی بود که سنگکش اسم و رسم دار بود،
اکثر ادارات و ماشین سنگین هایی که به سمت ملایر میرفتند،
همیشه سعی داشتند.نان صبحانه قبل نهار یا نهار خود را از سنگکی آبشینه تهیه کنند،
کسانی که قبلا شاطر و خمیگر این نانوایی سنگکی بودند عمرشان را داده اند بشما،فوت کردند،
روحشان قرین رحمت
واقعا خالصانه و مشتری مدار نان دست مشتری میدادند،
بدون کم فروشی و یا ضایعات نان فروشی،
ولی الان مدتی است که کلا فرق کرده هم سبک نانوایی هم سبک پخت سنگک
قبلا در ماه مبارک رمضان صبح ها پخت نمیشد یا ساعت کمتری انجام کار میشد،
بعد عصرها پخت میکردند شاطرهای اصل کاری ها
نان تازه رو روزه داران سره سفره افطار میبردند،
لطفا از مسئولان این دیار خواهشمنداست که با این بنده خدا صحبت بشود واگر امکان دارد ،بعدازظهر هم پخت کند،
۶ روز از ماه رفته وچند روز باقی مانده رو تصمیم جدید بگیرند که ثوابی دارد برای اجرا کنندگان
کمال تشکر
اهالی آبشینه
قابل توجه شورا و دهیاری آبشینه
#لینککانالرابرایدوستانبفرستید👇
🌺
@KoyAbshineh_313 🌺
#کانالکویآبشینه۳۱۳🥀🌺
#کانالکویآبشینهدربله
https://ble.ir/abshenhzebable
#کانالکویآبشینهدرایتا
@Abshenh_zeba
مارا همراهی کنید