✅ پودر غوره یا پودر لیمو، زردچوبه،  فلفل سیاه، شنبلیله خشک و پودر رازیانه مهم ترین ترکیبات ادویه برای پخت قرمه سبزی هستند که طعم قورمه سبزی را دوچندان می کنند. ✅ زعفران، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، هل، پودر جوزهندی، پودر گل محمدی  ✅ پودر تخم گشنیز، پودر پیاز، پودر پیاز، پودر هل، پودر سیر، پودر زیره سبز، پودر دارچین، پودر فلفل قرمز و سیاه، پودر زنجبیل، پودر نمک دریا و زردچوبه ✅پودر فلفل سیاه، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر لیمو عمانی، مرزه، پودر دارچین، زردچوبه و جوز هندی ✅ برای گرفتن بوی ماهی از پودر خردل، نمک، فلفل سیاه، پودر برگ بو، پودر میخک، زنجبیل هل و دارچین استفاده کنید. به کار بردن این ادویه ها علاوه بر خوشمزه شدن طعم ماهی موجب گرم شدن طبع آن نیز می شود. تخم گشنیز، دارچین، هل، میخک، زنجبیل، آویشن، فلفل سیاه، جوز هندی، ادویه کاری، پاپریکا ✅ پیاز، سیر، ریحان خشک، رازیانه، نمک، فلفل سیاه 🏴࿐🖤࿐🏴࿐🖤࿐🏴࿐ 🆔@MF_khanevadeh 🏴࿐🖤࿐🏴࿐🖤࿐🏴࿐ ‌‌╲\ ╭``┓ ‌ ╭``◼️``╯ ┗``╯ \╲‌