طبق یافته‌های علمی1فنجان عدس میتواند حاوی بیش از ۳۵۸میکروگرم اسیدفولیک تقریبا معادل۹۰ درصد ارزش روزانه باشد ▫️عدس خاصیت ضد پیری دارد عدس منبع طبیعی قابل توجهی پروتئین است که در چارچوب رژیم لاغری توصیه می شود و برای استحکام عضلانی و پیشگیری از شل شدن عضلات ضروری است. عدس خون سوداوی يعنی خون غليظ توليد می كند. همانطور که برای افرادی که فعالیت بدنی دارند باعث استحکام می شود، افراط در مصرف عدس برای عموم می تواند مضر باشد عدس غنی از ویتامین B9 است ،که بدن برای جلوگیری از سفید شدن مو به آن نیاز دارد عدس را به سالاد ها و سوپ روزانه خود بیفزاید كسانی كه دچار افسردگی می‌‌‎شوند، به هيچ وجه عدس نخورند. ‌ ‌ @MajalePezeshki71