.
چه مدت میتوانید
#برنج پخته را در دمای اتاق نگه دارید؟🤔
💠 بسیاری از افراد عادت دارند که پس از صرف غذا، باقیماندهها را برای مدت طولانی در دمای اتاق رها کنند. محققان هشدار میدهند که این عادت میتواند به افزایش خطر بیماریهای ناشی از غذا منجر شود. مواد بیماریزا میتوانند در مدت چهار ساعت به سطوح خطرناک در غذاهایی که در دمای اتاق قرار دارند، برسند. بنابراین، برای ایمنی بیشتر، برنج باقیمانده را سریعاً در یخچال قرار دهید.
💠 حتی با گرم کردن مجدد برنج، این مواد بیماری زا کاهش نمییابد. بنابراین، نگهداری صحیح و به موقع برنج باقیمانده در یخچال از اهمیت ویژهای برخوردار است تا از ابتلا به بیماریهای غذایی جلوگیری شود.