قابلی پلو بجنورد
قابلی، یکی از غذاهای پلویی محلی شهر بجنورد و استان خراسان شمالی است که بیشتر در فصل سرما خورده میشود. پیشینه این غذا به شهر کابل افغانستان برمیشود و نام اصلی آن «کابلی پلو» است که در گذر زمان به «قابلی پلو» تغییر نام داده است. گوشت چرخکرده بهشکل کوفته ریزه، خرما هسته گرفته، رشته پلویی، لوبیا چیتی، برنج، رب، پیاز داغ و ادویه از مواد تشکیلدهنده قابلی پلو هستند. این غذای لذیذ در شهرهای دیگر از جمله تبریز با کمی تفاوت در مواد اولیه نیز طبخ میشود.
#گردشگری_خوراک
#گردشگری_میراث
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism