#مهدویت
🔻ظهور چقدر نزدیک است؟
🔸قسمت اول
پیامبر(ص) در روایتی می فرمایند:
به خدا سوگند که موج دادگستری قائم ما بدان گونه که گرما و سرما نفوذ میکند، تا درون خانههای آنان راه خواهد یافت.
معنای اصطلاحی انتظار به معنای چشم به راه بودن برای ظهور واپسین ذخیره الهی و آماده شدن برای یاری او در برپایی حکومت عدل و قسط در سراسر گیتی است.
انتظار یک حالت روحی روانی است و به دورن انسان باز می گردد. برای اینکه این انتظار ایجاد شود یک مولفه هایی باید کنار هم قرار بگیرد.
یکی از این مولفه ها این است که هرکس باید نسبت به وضع موجود قانع نباشد و نسبت به آن گلایه و شکایت داشته و نسبت به آن معترض باشد. برخی ادعیه هم بر این معنا تأکید دارد که «اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا، صلواتک علیه و اله، و غیبه ولینا، و کثره عدونا، و قله عددنا و شده الفتن بنا، و تظاهر الزمان علینا». این شکایت به دو جهت است یا به جهت انسانی است یا اجتماعی.
اوضاع اجتماع ظلم است و جور و نامطلوب است. اوضاع انسانی چطور است؟ ما وقتی به محضر قرآن می رویم قرآن در سوره بقره آیه ۳۰ می فرماید «انی جاعل فی الارض خلیفه» من در روی زمین جانشین قرار خواهم داد. من باید با خود حساب کنم که من با جانشینی که خدا می خواهد قرار دهد، چقدر فاصله دارم. یعنی من از وضعیت خودم باید ناراضی باشم. من جایگاه این معنا را دارم که خلیفه الله باشم؟ می توانم به اینجا برسم؟
قرآن می فرماید «و لقد کرمنا بنی آدم» به راستی فرزندان آدم را کرامت بخشیدیم. ما باید با خود محاسبه کنیم که با این کرامت انسانی چقدر فاصله داریم. من در مسیر کرامت الهی هستم؟ قرآن در مورد برخی می فرماید «اولئک کالانعام بل هم اضل» یعنی با تمام ویژگی هایی که به آنها دادیم اما
از حیوان پست تر هستند.
#ادامه دارد...
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12