🔴 به کیفیت نان دقت کنید 🧐 👈نان کامل چه ویژگیهایی دارد؟ 🔸 نان سالم خمیر پرخواب دارد؛ زمان خواب خمیر نباید کمتر از یک ساعت باشد تا آنزیم "فیتاز" فعال و "اسید فیتیک" آرد نابود شود؛ این امر منجر به این می‌شود که املاح شامل آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی آن آزاد شود. 🔸 نان سالم زمان پخت طولانی دارد؛ این نان با شعله غیرمستقیم طبخ می‌شود؛ با حذف شعله مستقیم از روی نان زمان پخت به‌ جای ۱۵ ثانیه به حدود ۶۰ ثانیه می‌رسد و بافت نان، مغزپخت و رخ نان نیز برشته و خوشرنگ می‌شود. 🔸 نان سالم، پهن و نازک نیست؛ ضخامت مناسب نان باعث می‌شود در حین پخت، نشاسته آرد بیشتر و بهتر ژلاتینه شود و بافت نان اسفنجی شده و جذب آب نان را بالا برده و از بروز رفلاکس (بازگشت محتویات معده به مری) جلوگیری کرده و بسیاری از بیماری‌های گوارشی را برطرف می‌‌کند. 🔸 جوش شیرین، بیکینگ پودر و جوهر قند ندارد؛ نان سالم نباید از آرد سفید سبوس گرفته تهیه شده باشد چون قند نان سفید، دو برابر نان سبوسدار است و حدود ۸۵ درصد فیبر و املاح و ویتامین‌های نان سفید در حین آسیابانی گندم دورریز می‌شود! سلامتی 📣📣در انتشار این مطالب کوشا باشید😊 🌴 سلامتکده ریحانه النبی🌴 👇لینک کانال https://eitaa.com/Reyhanatonnabi18 ✅مشاوره مجازی: @shefakade313 برادران @shefakade110 خواهران ✅مشاوره حضوری/خدمات یداوی: 🧔‍♂برادران ۰۹۱۰۰۵۸۳۰۳۷ 🧕خواهران ۰۹۱۰۱۵۲۷۴۰۳ 🔹