14.91M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
دیگه وقتشه اسفناج پلو رو بیاریم سرسفره الان که اسفناج در دسترس هست حداقل هفته‌ای چند بار ازش استفاده کنیم😋 قول میدم عاشق عطر و طعمش میشید✋😍 اسفناج نیم کیلو برنج سه پیمانه کره پنجاه گرم سیر دوحبه اسفناج رو‌خرد کنید و در تابه با کمی کره و‌سیر تفت بدین تا ابکش کشیده بشه برنج‌رو بصورت کته درست کنید و‌اسفناج پخته رو داخل بریزین میتونید مثل من وقتی ابش کشیده شد داخل قابلمه‌ی دیگه ته دیگ مورد نظرتون رو قرار بدین و‌ برنج رو بریزین روش و دم بذارین برای خورشت یه عالم پیاز خلالی شده رو با یک قاشق زردچوبه تفت بدین تا سبک بشه بهش فلفل سیاه و‌نمک و پودر هل اضافه کنید برگ بو بندازین داخلش با حرارت خیلی کم بذارین بپزه گوشت و پیاز اب میندازن و دیگه نیازی نیست اب بریزین اواخر پخت هم زعفرون دم شده بریزین ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳