🔰پویش ملی تغذیه سالم ( ۱۷ الی ۳۰ آذر۱۴۰۳)
🔸چهارشنبه۱۴۰۳/۹/۲۱:
روغن و باورهای نادرست
🔺استفاده از روغن دنبه برای سرخ کردن
🔴یکی از این باورهای نادرست استفاده از روغن دنبه برای سرخ کردن است. در ابتدا باید بدانید سرخ کردن فرآیندی حرارتی در دمای بالاست که میتواند برای سلامت مصرفکننده مضر باشد. گفتههای ما در مورد روغنهای مخصوص سرخ کردن به معنای بیضرر بودن استفاده از این محصول نیست.
بلکه هدف، انتخاب بهترین روغن برای سرخ کردن و توصیه به مصرف صحیح و کوتاهمدت آن است، به همین دلیل توصیه می شود از روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن استفاده شود.
#آموزش_سلامت
#تغذیه_مناسب
✍روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرایان
@Sarayan_News