قبل از هر کاری برنجو🍚 با نمک خیس کردم. گوشت چرخ‌کرده رو با ی دونه پیاز🧅 متوسط رنده شده و کمی نمک🧂 و فلفل و زعفران ساییده ورز دادم و به شکل قلقلی های کوچولو دراوردم و بعد داخل روغن سرخ کردم. روغن باقیمانده از گوشت‌های قلقلی رو کنار گذاشتم برای تهدیگ ی پیاز🧅 دیگه رو به صورت نگینی ریز خرد کردم با کمی زردچوبه تفت دادم تا سبک بشه.هویج‌های🥕 خلالیو به پیاز داغ اضافه کردم کمی شکر (اختیاری)ریختم و با کمی زعفران آبزده و درب تابه گذاشتم تا با بخار و آب زعفران کمی نرم بشه.برنجو به صورت آبکش پختم. از روغنی که داشتم ته قابلمه ریختم، برای تهدیگ از نون و کنجد استفاده کردم.بعد یک لایه برنج؛لایه بعدی هویج🥕 و پیاز🧅 و گوشت قلقلی همینطور تا اخر ادامه دادم و دم گذاشتم میتونید برنجو جداگانه پخته و موقع سرو، پلو و هویج تفت‌داده شده و گوشتو در دیس بکشید ‌┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗