طبیب ܢܚ݅و (طب و ࡅ߳ܩܥ‌‌ܔ ߊ‌ܢܚܠߊ‌ܩی)
🍲👩🏻‍🍳#شله_مشهدی (غذای اصیل و سنتی مشهد) #مواد_لازم👇🏻 ۱. برنج    ۲ پیم
🍚🧑🏻‍🍳 خیلی مقوی و طبعش هم معتدل رو به گرمی 👇🏻 ۱. بلغور جو ۱ پیمانه ۲. عدس ۱/۳ پیمانه ۳. برنج ۱/۳ پیمانه ۴. پیاز ۱ عدد ۵. برگ چغندر/جعفری/تره/گشنیز خرد شده ۲۵۰گرم ۶. نعناع خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری ۷. نمک دریا/فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه 🍚🧑🏻‍🍳 ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. بلغور جو را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بپزند. پس از پخت، سبزی‌ خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای روی حرارت قرار دهید. نمک، فلفل و نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید. سپس پیاز و نعناع را داخل قابلمه بریزید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب دمی خشک شود. زمانی که آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید تا کته دم بکشد. نوش جان🤩 https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3