فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندوانه یلدا🍉 مواد لازم: 500 گرم سفیده تخم مرغ شکر 250 گرم 1 قاشق غذاخوری امولسیفایر (قابل تهیه در لوازم قنادی که جایگزین تخم مرغ هستش) نمک 1 پنس 1 قاشق غذاخوری کره وانیل(وانیل) 100 گرم شیر نارگیل یا شیر پرچرب 80 میلی لیتر روغن نباتی 240 گرم آرد گندم نشاسته ذرت 30 گرم 15 گرم شیرخشک رنگ خوراکی سبز و زرد کنجد سیاه طرز تهیه: 1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر 2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود 2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود. خمیر را تقسیم کرده و رنگ آن را به سلیقه اضافه کنید. روی بخارپز بذارید و روی آن را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید. 3. قالب را با روغن به مقدار کافی چرب کنید با برس سیلیکونی و با کنجد سیاه تزئین کنید. ابتدا مخلوط زرد را بریزید، سپس رنگ سفید و در آخر رنگ سبز را بریزید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید. 4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید. این دستور یک قالب بزرگ و ۸ قالب کوچک کیک بهمون میده. 📌 ترفندکده خوب🌸 @TarfandKadehKhob @TarfandKadehKhob