کیک هندوانه یلدا🍉
مواد لازم:
500 گرم سفیده تخم مرغ
شکر 250 گرم
1 قاشق غذاخوری امولسیفایر
(قابل تهیه در لوازم قنادی که جایگزین تخم مرغ هستش)
نمک 1 پنس
1 قاشق غذاخوری کره وانیل(وانیل)
100 گرم شیر نارگیل یا شیر پرچرب
80 میلی لیتر روغن نباتی
240 گرم آرد گندم
نشاسته ذرت 30 گرم
15 گرم شیرخشک
رنگ خوراکی سبز و زرد
کنجد سیاه
طرز تهیه:
1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر
2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود
2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود.
خمیر را تقسیم کرده و رنگ آن را به سلیقه اضافه کنید.
روی بخارپز بذارید و روی آن را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید.
3. قالب را با روغن به مقدار کافی چرب کنید با برس سیلیکونی و با کنجد سیاه تزئین کنید.
ابتدا مخلوط زرد را بریزید، سپس رنگ سفید و در آخر رنگ سبز را بریزید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید.
4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید.
این دستور یک قالب بزرگ و ۸ قالب کوچک کیک بهمون میده.
#یلدا#شب_یلدا📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob@TarfandKadehKhob