❇️
#آش_آبغوره_و_زنجبیل :
🔶قسمت اول 🔶
👌👌خواص:
#اسیدی_کننده_خون #پاکسازی اخلاط چھارگانه از بدن با سرعت زیاد- تعدیل مزاج
#خونسازی و
#تحریک_مغز_استخوان جھت تقویت گلبولھای خونی(موثر در درمان
#تالاسمیک ھا و افراد
#کم_خون)- رفع اگزما و سایر
بیماری ھای
#پوستی- درمان
#دیابت- شستشوی
#کلیه و مجاری ادرار- تعدیل و تنظیم وزن و
#لاغر کردن افراد
#چاق- از بین بردن دردھای مختلف بدن خصوصا
#دردھای_اسکلتی- درمان موثر و مفید جھت
#بواسیر-
#شقاق و
#واریس و
#واریکوسل- استراحت دادن به
#کبد و سایر دستگاه ھای دفعی بدن از فعالیت زیاده از حد گذشته(در اصل یک نوع روزه غذایی برای بدن محسوب می شود).
#پاکسازی سموم دارویی از بدن نظیر قرص ھای جلوگیری و ھورمونی و اعصاب و... آش آبغوره و زنجبیل به عنوان
#منضج داده می شود یعنی پزنده. در بدن ما اگر یکی از اخلاط چھار گانه غلبه بکند،
باعث بیماری می شود که یکی از روش ھای برقراری تعادل اخلاط، رژیم غذایی مصرف
#آش می باشد .
👈👈دوره مصرف این آش بر مبنای اینکه به بیمار چه چیزی غلبه کرده است، سه روزه، پنج روزه (که اگر بشود ھفت
روزه اشکال ندارد)، نه روزه و چھارده روزه می باشد . اگر
#صفرا به بیمار غلبه کرده باشدسه روز،
#خون غلبه
کرده باشد پنج روز،
#بلغم غلبه کرده باشد نه روز،
#سودا غلبه کرده باشد چھارده روزه توصیه می گردد و در دوره
مصرف این آش از غذای دیگری استفاده نباید کرد.
❇️
#آش_آبغوره_و_زنجبیل :
🔶قسمت دوم 🔶
✴️دستور العمل آش آبغوره و زنجبیل :
#آش بدون گوشت، دارای سبزیجات و حبوبات ، نمک دریا و روغن کنجد را در قابلمه مسی پخته و در زمانی که
برای مصرف در یک کاسه یک نفره آن را می ریزید یک قاشق چایخوری زنجبیل و مقداری آبغوره در حدی که
خوشمزه شود به آن اضافه کنید و اگر سرد مزاجید یکی دو قاشق عسل پس از آن مصرف کنید و در مدت و دوره
تجویز شده توسط پزشک در تمامی وعده ھای غذایی و میان وعده ھا، فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید.
♦️تذکر:
◽️در طی دوره اگر در بیمار ضعف پدیدار شد می تواند حداکثر یک روز در میان از کته با زرده تخم مرغ محلی نیمه عسلی(ترجیحا تخم مرغ رسمی ) یا شربت عسل یا نبات داغ استفاده نماید.
◽️در طی دوره آب خوردن باید جوشیده و سرد شده باشد.
مصرف داروھای تجویز شده توسط پزشک در حین دوره رژیم غذایی آش، اشکالی ندارد.
◽️در اولین روز پس از اتمام دوره رژیم آش (یعنی بعد از پایان دوره) در ساعت ٨ صبح و ۴ بعد از ظھر غذای خیلی
سبک با گوشت گوسفند میل نمایید.
✅
#تغذیه خوب و سالم داشته باشید .
در صورتیکه فردی به دلیل خاصی نتواند از
#زنجبیل استفاده نماید می تواند یک قاشق غذا خوری
#زیره_سیاه را
کوبیده و در ھنگام پخت در قابلمه بریزد تا آش پخته شود و در ھنگام مصرف فقط آبغوره اضافه کند.
‼️حتما آش فوق را در قابلمه
#مسی طبخ نمایید.
⛔️استفاده از عدس، گشنیز، چربی، روغن ھای سرد، دنبه، قلم، مرغ، ماھی، گوشت و بادمجان در آش ممنوع
است.
⛔️مصرف نان، میوه، و لبنیات در حین دوره ممنوع است.
👈👈برنج، گندم، جو، بلغور، سبزیجات و حبوبات را می توان برای آش استفاده نمود.
🔸عسل به جای ھر نوع شیرینی. دم کرده
#نعنا خشک به ھمراه آبلیموی ترش طبیعی و
#عسل (برای شیرین کردن) به جای چای در صورت نیاز
مصرف گردد.
🔸صبح روز بعد از اتمام دوره مصرف آش، ناشتا از دم کرده
#گل_سرخ و
#برگ_سنا یک فنجان بخورید.
🔸چون این آش
#منضج و پزنده است و اخلاط را می پزد، ممکن است با مصرف آش دردھایی در حین این دوره
عارض شوند، دردھایی ھمچون سر درد، درد مفاصل، درد پھلو و درد کبد، که طبیعی است و باید دوره را تکمیل
کنید تا اخلاط پخته شده و با
#مسھل دفع شوند.
@teb_sayed_ya_seen
‼️‼️در حین دوره مصرف آش، ھیچ غذای دیگری به غیر از آش و آب و عسل مصرف نکنید، ولی می توانید به دفعات از این آش میل نمایید.