مخرب ♻ جوان نانوا اظهار می‌کند که هر شب باید از وازلین و پماد‌های گوناگون جهت تاولهای پاره شده دستم، استفاده کنم. ♻ متاسفانه امروزه از آردهایی جهت پخت نان، کیک و شیرینی و ... استفاده می‌شود که جدا از آنکه سبوس آن را گرفته‌اند، بلکه به آن افزودنیهایی همچون اسیدفولیک، آهن(به بهانه غنی کردن) و آلوکسان(جهت سفید کردن آرد) می‌افزایند که بصورت موضعی بر پوست بدن عوارضی ایجاد می‌کند. قابل توجه است که به استناد یکی از مقالات علمی و تحقیق بر روی این آردها، آلوکسان موجود در این آردها موجب بروز بیماری و از کار افتادن پانکراس می‌باشد. 🔹بنابراین حتما به فکر نان مصرفی خود باشید. @Tebiranii